Lajkó Félix Lajkó Félix
[Regisztráció vásárláshoz és hírlevélre]
BejelentkezésLajkó Félix
Lajkó Félix
Felhasználónév

Jelszó

Lajkó Félix
Lajkó Félix   English
Lajkó Félix
Lajkó Félix Lajkó Félix
Lajkó Félix Lajkó Félix Lajkó Félix

Fórum - MÜPA koncert

A fórumot csak regisztrált felhasználók haszálhatják!

1

lelkesedő
2010-06-08 14:51
Igen! Megyünk, mert ott minden együtt ven. MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚzsika, CSEND, FÉLELEM, JÓSÁG, HIT, SZERETET!
Lajkó Félix

2

andi
2010-06-03 14:02
A MŰPA koncertet én sajnos nem tudtam élvezni, mert fent ültem a kakasülőn, ahol alig lehetett valamit hallani. Az állando köhögés, zörgés, stb elnyomta a zenét. Az A38 jó volt, főleg, hogy a Kerekest is imádom, de az állandó zaj eléggé zavaró volt,nem jó ötlet a teremben levő italpult.Gondolom más koncert elég hangos ahhoz, hogy elnyomja a kiabálást, de két hegedűnek nem sikerült. Egyetlen vigaszom a Szentendrei koncert, ami utána volt 2 nappal, na az tökéletes volt!! Június 18-án megyek a Bakáts téri templomba, azt mindenkinek ajánlom, mert ott nagyon jó a hangzás.
Lajkó Félix

3

lelkesedő
2010-04-01 13:26
Kedves Nemart! Annak ellenére, hogy Félix és Anti (nyilatkozták) szeretik a nem steril helyeket, ahol onhatják a varázsatot, valóban zavaró volt néha a Kerekes Band utáni zsivalygó/önöntöző pár ember moraja, de ennek ellenére kolosszális volt. Voltak már itt és szerintem tudták, hogy a zene élni fog, hiszen befele fordulva adják az élményt. Én is emelem kalapom Előttük! Őrült és fanatikus rajongójuk vagyok 17 éves lányommal együtt. Nem tudnak csalódást okozni!
Lajkó Félix

4

nemart
2010-04-01 09:27
Én nagyon sajnáltam az állandó morajt, mert így nem tudtam igazán átélni a zenét. Úgy érzem ez az elején a mestereket is zavarta, de aztán mintha felülkerekedtek volna ezen. Nem hiszem, hogy a kihangosításon múlott a dolog, inkább csak egy kis ömegtartóztatásra lett volna szükség a közönség egy részétől. Ez nem ment, de Félix és Antal előtt továbbra is le a kalappal!
Lajkó Félix

5

lelkesedő
2010-03-29 14:09
Azt hiszem csak egyedül én használom e helyet. Nem baj! A lényeg, menjetek Lajkó koncertekre. A38 kurva jó volt. Mennyország megnyitotta kapuit és feledtetni tudna a sok rosszat, mert ez a két ember hihetetlen. Lehet, hogy ők nem is tudják, hogy zenei párosuk gyógyír mindenre. Nekem kataryzs volt és a Kérés nótánál csorogtak a könnyeim, mert mindig Édesapám jut róla eszebe, aki már nincs velem.
Lajkó Félix

6

lelkesedő
2010-03-10 16:55
Cuppanjunk már rá egy kicsit a témára! Beszélgessünk!
Lajkó Félix

7

lelkesedő
2010-03-08 18:21
Igen, ott a helyünk test, zeneközelben!
Lajkó Félix

8

nemart
2010-02-23 11:47
A38-as elszállást kiváncsian várjuk!
Lajkó Félix

9

lelkesedő
2010-02-09 09:41
Az Istenember neve javítandó, bocsi, Lajkó Félix!!!!!!
Lajkó Félix

10

lelkesedő
2010-02-09 09:40
Kedves Lajkó Rajongók! Március 24-én, A38 Lajkó Félis-Brasnyó Antal és a Kerekes Band. Gyertek, mert szerintem hihetetlen lesz. Várom a reagálásokat MÜPA koncertee! Ébresztő!
Lajkó Félix

11

lelkesedő
2010-02-03 15:22
Emberek! Milyen volt?

Lajkó Félix

Letölthető ajánlatunk a shopból

Lajkó Félix

Legújabb letölthető felvételek

Oldaltérkép | Kapcsolat | Jogi útmutatás | Adatvédelem | Zenefelhasználás | Koncertszervezés | faa©design
Lajkó Félix
Mentha Internet K&H PayPal
Lajkó Félix