A MŰPA koncertet én sajnos nem tudtam élvezni, mert fent ültem a kakasülőn, ahol alig lehetett valamit hallani. Az állando köhögés, zörgés, stb elnyomta a zenét. Az A38 jó volt, főleg, hogy a Kerekest is imádom, de az állandó zaj eléggé zavaró volt,nem jó ötlet a teremben levő italpult.Gondolom más koncert elég hangos ahhoz, hogy elnyomja a kiabálást, de két hegedűnek nem sikerült. Egyetlen vigaszom a Szentendrei koncert, ami utána volt 2 nappal, na az tökéletes volt!! Június 18-án megyek a Bakáts téri templomba, azt mindenkinek ajánlom, mert ott nagyon jó a hangzás.
Kedves Nemart!
Annak ellenére, hogy Félix és Anti (nyilatkozták) szeretik a nem steril helyeket, ahol onhatják a varázsatot, valóban zavaró volt néha a Kerekes Band utáni zsivalygó/önöntöző pár ember moraja, de ennek ellenére kolosszális volt. Voltak már itt és szerintem tudták, hogy a zene élni fog, hiszen befele fordulva adják az élményt. Én is emelem kalapom Előttük! Őrült és fanatikus rajongójuk vagyok 17 éves lányommal együtt. Nem tudnak csalódást okozni!
Én nagyon sajnáltam az állandó morajt, mert így nem tudtam igazán átélni a zenét. Úgy érzem ez az elején a mestereket is zavarta, de aztán mintha felülkerekedtek volna ezen. Nem hiszem, hogy a kihangosításon múlott a dolog, inkább csak egy kis ömegtartóztatásra lett volna szükség a közönség egy részétől. Ez nem ment, de Félix és Antal előtt továbbra is le a kalappal!
Azt hiszem csak egyedül én használom e helyet. Nem baj!
A lényeg, menjetek Lajkó koncertekre. A38 kurva jó volt. Mennyország megnyitotta kapuit és feledtetni tudna a sok rosszat, mert ez a két ember hihetetlen. Lehet, hogy ők nem is tudják, hogy zenei párosuk gyógyír mindenre. Nekem kataryzs volt és a Kérés nótánál csorogtak a könnyeim, mert mindig Édesapám jut róla eszebe, aki már nincs velem.
Kedves Lajkó Rajongók!
Március 24-én, A38 Lajkó Félis-Brasnyó Antal és a Kerekes Band.
Gyertek, mert szerintem hihetetlen lesz. Várom a reagálásokat MÜPA koncertee!
Ébresztő!