Lajkó Félix Lajkó Félix
[Regisztráció vásárláshoz és hírlevélre]
BejelentkezésLajkó Félix
Lajkó Félix
Felhasználónév

Jelszó

Lajkó Félix
Lajkó Félix   English
Lajkó Félix
Lajkó Félix Lajkó Félix
Lajkó Félix Lajkó Félix Lajkó Félix

Fórum - dombos fest

A fórumot csak regisztrált felhasználók haszálhatják!

1

lelkesedő
2010-06-08 14:33
A szerb kormány pénteken úgy döntött, hogy az Európai Unió (EU) tagországai, valamint Svájc, Norvégia és Izland állampolgárai útlevél nélkül, érvényes személyi igazolvány birtokában is Szerbia területére léphetnek - jelentette be Mirko Cvetkovic szerb miniszterelnök egy sajtótájékoztatón.
Lajkó Félix

2

nemart
2010-06-07 17:44
jól sejtem, hogy útlevél szükésges?
Lajkó Félix

3

tajna
2010-06-03 09:20
Végre összeállt az Ikaruszok program. A következő linken mindent részlet megtalálható: http://www.szekelygyors.hu/?dir=hire2&mode=show_one&id=45
Lajkó Félix

4

tajna
2010-05-31 14:52
ma beszéltem a rendezvény főszervezőjével, napokon belül fenn lesz a dombos honlapon a részletes program, már az utolsó símításokat végzik; de ami már most biztos, hogy július 2-án este Félix és Palya Bea lépnek fel, 3-án pedig Rúzsa Magdi és Hobo tartanak koncertet. mi úgy szervezzük az utat, hogy a szállásról, reggeliről és vacsoráról is gondoskodunk. ha érdekel, küldöm a részleteket.
Lajkó Félix

5

nemart
2010-05-31 10:48
A Dombos Fest 2010 programja olvasható valahol? Kishegyes honlapjan belinkelt oldal (http://www.dombosfest.org.yu) nem elérhető. Illetve tud-e vki szállást ajánlani a fesztivál idejére? Hol érdemes érdeklődni ez ügyben?
Lajkó Félix

6

tajna
2010-05-30 13:19
sziasztok! július 2-án Félix & Palya Bea koncert a kishegyesi dombos fest-en! mi egy hangulatos veterán ikarusz busszal megyünk - tartsatok velünk! 2-án indulunk, 4-én érkezünk vissza bp-re. nagy buli lesz. :)

Lajkó Félix

Letölthető ajánlatunk a shopból

Lajkó Félix

Legújabb letölthető felvételek

Oldaltérkép | Kapcsolat | Jogi útmutatás | Adatvédelem | Zenefelhasználás | Koncertszervezés | faa©design
Lajkó Félix
Mentha Internet
Lajkó Félix