Lajkó Félix Lajkó Félix
[Regisztráció vásárláshoz és hírlevélre]
BejelentkezésLajkó Félix
Lajkó Félix
Felhasználónév

Jelszó

Lajkó Félix
Lajkó Félix   English
Lajkó Félix
Lajkó Félix Lajkó Félix
Lajkó Félix Lajkó Félix Lajkó Félix

Fórum - MÜPA koncert január 23. benyomások

A fórumot csak regisztrált felhasználók haszálhatják!

1

lelkesedő
2011-02-25 16:44
Sajnos nem voltam ott, de hátborzongató, amit írsz! Remélem Te voltál rossz passzban!
Lajkó Félix

2

Borsó
2011-01-27 09:16
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is...nekem nagyon rossz élmény volt a Népzene ünnepén Félix fellépése. Azóta van egy rossz érzés bennem emiatt, és féltem őt... Nagyon furcsák voltak, amikor színpadra léptek Antallal, már akkor látszott, hogy valami nincs rendben. A ruhájuk sem tetszett, de ez lehet egyéni vélemény is - szerintem nagyon elüt a gyönyörű zenéjüktől ez a túlzó öltözködés. De ez nem érdekelne. Csak a zene. Ami most nem volt olyan. Az, ami máskor BOLDOGSÁGot ad, eltölti a lelkedet, több és jobb leszel általa...most pont az ellenkező hatást érte el. Nem volt jó érzés hallgatni. Eltűnt belőle az a természetesség, az az őserő, az ösztönösség, ami miatt olyan erős volt. Voltak szép pillanatok - de nem elég, hogy feledtesse az összélményt. Félix, mi történt veled?? Úgy tűnt, mintha nem lenne jól. Mintha valahogy kicsúszott volna a lába alól a talaj, mintha elvesztette volna önmagát. Mintha keresne valamit, vagy újítani akarna - de ez szerintem nem a jó irány. És olyan volt, mintha Antalt is rántaná magával. Személy szerint most Pál István Szalonna jobban tetszett a hármasukban. Azt remélem, ez csak egyszeri alkalom volt, és legközelebb újra az igazi Félixet láthatjuk!!

Lajkó Félix

Letölthető ajánlatunk a shopból

Lajkó Félix

Legújabb letölthető felvételek

Oldaltérkép | Kapcsolat | Jogi útmutatás | Adatvédelem | Zenefelhasználás | Koncertszervezés | faa©design
Lajkó Félix
Mentha Internet K&H PayPal
Lajkó Félix