Igen, az életben is olyanok, ilyenek. Személyesen találkoztam velük. Kecskeméten szerveztünk 2009-ben, a Katona József Színházban egy jótékonysági koncertet, ahol ők ketten, abban a gyönyörű épületben varázslatos módon repítettek el bennünket. Utána pedig beszélgettünk, mi nagyon megszerettük őket, sajnos azóta nem találkoztunk, de én személy szerint büszke vagyok arra, hogy egy estét együtt töltöttünk velük, a családom is ott volt.
Sziasztok, igaz nem sokan olvassák, vagy legalábbis nem sokan szólnak hozzá ennek a fórumnak a témáihoz, azért megpróbálok indítani egy új témát.
Voltunk tegnap a Művészetek Palotájában a Szerenád koncerten. Mit is mondhatnék? Ismételhetném a sok helyen leírtakat, zseniális, fantasztikus... de ezt most nem teszem (annyira).
Inkább kérdezek. Én most ismerkedem a muzsikájukkal, ami első hallgatásra is lenyűgözött, viszont élőben látni ennek a két embernek az összhangját hihetetlen érzés volt. Vajon a zenéjüket leírták valaha? Vagy érzésből játszhatnak?
Olyan jó lenne, ha ez a páros tényleg ennyire természetes lenne, és nem a mai kor ügyes marketingjével felépített hamis imidzs. Ismeri valaki őket személyesen? Tényleg olyan természetes emberek mint ami a zenéjükön sugárzik át?
Mondjuk nagyon kétlem, hogy ilyen zenét hamis alapokra fel lehetne építeni. Egy világ omlana össze...
Szép napot mindenkinek!
Félix, Antal... gratulálok, csak így tovább! (mikor lesz új zene?)
UI: jókat mosolyogtam a Fábry shown... kétlem, hogy a rendező és Fábry is ezt tette volna